MediAskel lyhyesti

Pekka Hurskainen tutkii jalan toimintaa

Pekka Hurskainen tutkii jalan toimintaa

Fysioterapia MediAskel on podiatriaan, eli alaraajoihin erikoistunut fysioterapia-alan yritys. Alaraajaosaamisen lisäksi kokonaisvaltainen fysioterapeuttinen hoito on tärkeä osa palvelutarjontaamme, eli meillä voit hoidattaa koko kehosi päästä varpaisiin.

Vankan alaraajaosaamisen myötä valmistamme myös yksilöllisiä tukipohjallisia tarpeen mukaan. Aktiiviset tukipohjalliset korjaavat jalkojen virheasentoja ja aktivoivat jalan lihaksia. Aktiivisten tukipohjallisten tehtävänä on siis aktivoida lihaksistoa toisin kuin passiiviset tukipohjalliset, joita moni markkinoilla toimiva kilpailija edelleen käyttää.

Tekemässämme Alkututkimuksessa tutkitaan asiakkaan keho alaraajalähtöisesti. Syitä hoitoon tulemiselle voivat olla esimerkiksi erilaiset kiputilat jalkaterän, nilkan, polven, lonkan ja selän alueella, ylipronaatio, lättäjalat, jalkojen pituusero tai eri operaatioista johtuvat jälkitilat. Myös niskavaivoihin voi löytyä syy kehon kivijalasta eli alaraajoista. Mikäli sinulla on joitain edellä mainittuja vaivoja, kannattaa ne tutkituttaa vastaanotollamme!

MediAskel – iso Askel kohti kivutonta liikkumista